Camp David A/S

Velkommen til vores nye website

Klik på billedet til højre for at se vores præsentations video.

Hos Camp-David har mange års erfaring indenfor dubbing og vi ligger vi især vægt på at spillet, historien, kontinuiteten, pointer og humoren bevares i et dansk sprog.

Dansk tale på din spille film?

Camp David har mange års erfaring indenfor dansk versionering og dubbing af udenlandske TV og biograffilm produktioner. Camp David har i mere end 15 år produceret versioneringer og dubbing til bl.a. DR, TV2, Cartoon Network og Disney Channel, samt en mængde DVD'er og Biograf film, bl.a alle danske versioneringer af den pris belønnede Hayao Miyazaki's biograf spillefilm.

Hvem er vi?

Camp David er under kreativ daglig ledelse af Chresten Speggers (skuespiller, tekstforfatter og instruktør) som har mange års erfaring indenfor tekstforfatning og instruktion af revyer rundt om i landet. Chresten Speggers modtog i 2002 Liva Weels Hæderslegat, og i 2003 DPA’s Hæderslegat. Chresten Speggers afholder hvert år dubbing kurser for dansk skuespillerforbund og skuespiller skolen.

Kontakt os..

Hos Camp-David lægger vi vægt på at spillet, historien, kontinuiteten, pointer og humoren bevares i et dansk sprog. Camp David har et stort bredt skuespiller kartotek samt et internationalt samarbejde med de bedste dubbing studios rundt om i verden, og kan derfor levere dubbing i alle sprog. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, klik her